Binnenkijken bij...

Hilmar, de hoofdredacteur van Libelle, woont samen met haar man, twee zoons en hond Jimi in Amsterdam. Wij mochten bij haar binnenkijken en haar het hemd van het lijf vragen over haar interieur.

Dit huis is echt ons eigen huis

‘Dit huis is echt ons eigen huis. De sfeer die er hangt, de meubels, de accessoires met allemaal hun eigen diversiteit en de kleuren. Een fijne plek om me terug te trekken en samen met familie en vrienden tijd door te brengen.' Benieuwd hoe het interieur van Hilmar eruit ziet? Bekijk hiernaast de video.

Mixen van contrasten

‘Mijn stijl vind ik lastig te omschrijven. Wat ik graag doe is het mixen van contrasten en het gebruik van kleur. De meeste spullen in huis zijn voor mij van bijzondere waarde, omdat ze een eigen verhaal hebben. Het biedermeier kastje, het etnische beeld, de glazen spijkervaasjes; stuk voor stuk familie erfstukken.'

Inspiratie

'Mijn interieur verandert mee met de seizoenen. Als ik op de Designbeurs in Milaan nieuwe kleuren zie, wil ik die thuis op de muur. Een muur in de woonkamer hebben we daarom bruin gemaakt en de muren in de slaapkamer aubergine. Kussens neem ik ook graag mee van mijn reizen, die komen dan ook echt overal vandaan.'

Mijn relaxplek

'Mijn relaxplek is mijn stoel bij het raam. Samen met Prominent heeft Libelle een stoel ontwikkeld die heerlijk zit én er goed uit ziet. Voor mijn werk lees ik heel veel bladen. Graag zit ik dan in die stoel stapels tijdschriften weg te werken met een kopje thee of koffie. Dat is echt mijn me-time.'

De Libelle stoel

Iedereen relaxt anders en heeft een andere smaak. Daarom is de Libelle stoel te personaliseren. Kies zelf je favoriete rug, onderstel en kleur. Mix en match tot je je perfecte stoel hebt gevonden. Jij kiest, hoe jij wilt relaxen.

Bekijk ook Binnenkijken bij... Rebecca