Binnenkijken bij...

In Voorthuizen woont Rebecca in een gezellige nieuwe buurt. Ze woont hier samen met haar man en drie kinderen. Ondanks dat het gezin hier nog maar net een jaar woont, voelen ze zich alweer helemaal thuis.

Verschillende stijlen

‘Ik heb niet echt één stijl, maar vind het juist leuk om met verschillende stijlen te spelen. Het combineren van veel verschillende dingen is mijn stijl. Wat je wel overal terugziet in mijn interieur zijn natuurlijke materialen.’ Binnenkijken bij Rebecca en zien hoe zij haar relaxplek heeft gecreëerd? Bekijk hiernaast de video.

Natuurlijke materialen

'Natuurlijke materialen passen echt in mijn interieur. Een grote houten balk, in gebruik als TV-meubel, is dan ook mijn favoriete item in de woonkamer.' Planten, hout, leer; alle natuurlijke items en materialen bij elkaar maken het voor Rebecca echt haar thuis.

Onze eyecatcher

Een echte eyecatcher is het behang achter de bank, dat direct opvalt wanneer je de woonkamer binnenloopt. 'Het behang is een compromis, maar het maakt de woonkamer wat meer uitgesproken. Ik wilde eigenlijk graag iets met zwart wit-tinten, maar mijn man wilde warme tinten. Door te kiezen voor een natuurlandschap in warme kleuren past het toch bij ons beiden.'

Voor het hele gezin

De woonkamer is echt ingericht voor het gezin. 'De kinderen en mijn man zitten vaak op de bank en ik heb echt mijn eigen plekje in mijn relaxstoel. Hier kom ik even tot rust. Heerlijk met de voeten omhoog… De stoel past perfect in ons interieur dankzij de zachte uitstraling en de warme cognac kleur van het leer.'

Relaxen in je eigen stijl

Stel relaxstoel Craft helemaal zelf samen en creëer zo je ideale relaxplek. Kies voor een prachtige stof/leer-combinatie in een mooie natuurtint net de relaxstoel van Rebecca, of kies juist voor alleen stof of leer. De armleuningen en de voet zijn ook in verschillende varianten verkrijgbaar. Wat past bij jou en jouw interieur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De volgende keer in 'Binnenkijken bij...'

De volgende 'Binnenkijken bij' in je mailbox?