Binnenkijken bij...

In Putten woont Sjoukje met haar man en puppy Flynn in een rustige buurt. Sjoukje vindt het leuk om met haar interieur bezig te zijn. Ze besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Na een kleine restyle is ze blij met hoe haar interieur nu is.

Kleine restyle

‘Ik heb net een nieuwe draai gegeven aan mijn interieur. De muren hebben een ander kleurtje, we hebben nieuwe gordijnen uitgezocht, wat nieuwe accessoires gekocht en dingen anders neergezet. Ik ben weer helemaal blij met mijn woonkamer.’ Benieuwd hoe de woonkamer eruit ziet? Bekijk hiernaast de video.

Inspiratie uit het bos

‘Inspiratie voor mijn interieur haal ik uit verschillende woonbladen. Ook haal ik dingen uit bijvoorbeeld het bos. Ik vind het leuk om met natuurlijke materialen te spelen en die mooi tot hun recht te laten komen.’

Mijn favoriete plek

‘De woonkamer straalt uit wie ik ben. Het gevoel van rust. Ik voel me er helemaal op mijn gemak. Mijn favoriete plek in huis is de open haard. Vooral in de winter is dit een fijne plek. Dan kom ik echt tot rust met een boek of een breiwerkje in mijn relaxstoel.’

Landelijke uitstraling

’De relaxstoel heb ik gekocht om echt in te ontspannen. De stoel past heel goed in het interieur vanwege de landelijke uitstraling en de kleur. En hij zit gewoon echt heel lekker. Hierin kan ik echt even niets doen, maar ook lezen of lekker even bijkletsen met m’n man of kinderen.’

Relaxen in je eigen stijl

Stel relaxstoel Lilly helemaal zelf samen en creëer zo je ideale relaxplek. Kies voor een prachtige stof in een rustige tint net de relaxstoel van Sjoukje of kies juist voor leer. Wat past bij jou en jouw interieur? De mogelijkheden zijn eindeloos.