Susan de Bruijn, beeldcoördinator bij Libelle

Susan woont sinds negen jaar in Assendelft samen met haar zoon Mika. Ze nodigde ons uit voor een kijkje in haar huis in de Zaanstreek.

Rust in huis

‘Ik heb niet echt één stijl, maar je ziet Scandinavische invloeden in mijn interieur terug. Ik let vooral op kleur en probeer op die manier de rust in huis te bewaren. Ik hou van wit, grijs, houttinten en poederige pastellen. De kleuren van mijn accessoires wisselen met de seizoenen mee. Nu heb ik bijvoorbeeld wat okergele accenten toegevoegd.’

Mooie herinneringen

‘Ik hou van verzamelen. In een kast in de woonkamer staan een aantal souvenirs bij elkaar. Het is een beetje kitsch, maar voor ons zijn het dierbare herinneringen. Wat er zoal staat? De Eiffeltoren, een zeehond die we meenamen na een tripje Texel, een schildpad gekocht op Zakynthos, een berg op Mallorca… Alle geluksmomenten van vakantie komen terug in de kast.’

Genietmoment

‘Ik ben heel gelukkig met hoe mijn interieur nu is. De Libelle stoel van Prominent staat op een centrale plek in de woonkamer. Hij wordt ’s avonds het meest gebruikt. Dan plof ik neer om nog even op mijn telefoon te scrollen of televisie te kijken. De hocker vind ik ideaal: benen omhoog, laptop op schoot en nog even inspiratie opdoen op Pinterest. Dat is echt een genietmoment!’

Goedgekeurd door Mika

‘De zwarte poot is speels en stoer en de vorm zorgt voor een warme uitstraling. De stoel omarmt je als het ware. Ook fijn: hij draait alle kanten op. Als ik in de open keuken sta, kan de visite blijven zitten en houden we toch contact. Mijn zoon pikt de stoel regelmatig in om even te gamen of te Netflixen. Dat zegt genoeg, toch?’

Aanwinst in je interieur

De Libelle stoel kun je helemaal naar wens samenstellen. Ga je voor een gecapitonneerde of juist een strakke rugleuning en kies je voor een onderstel met houten poten of een zwarte draaivoet? It’s up to you! De stoel is verkrijgbaar in vijf zachte pasteltinten, zoals lichtroze en donkergrijs. Helemaal van nu. Als dat niet ultiem relaxen is!

Bekijk ook Binnenkijken bij... Hilmar